Interior Design Portfolio  >  (Shop Design ::: Kitakyushu)  > 

Bali-style Tennis School Clubhouse

(Shop Design ::: Kitakyushu) ::: Bali-style Tennis School Clubhouse

A unique architectural scheme and Bali-themed interior provided the perfect informal atmosphere for staff and club-members of this new tennis coaching school, located on a major high street of central Tobata. Featuring a staff office area complete with shower, kitchen and toilet facilities towards the rear of the premises, and a relaxation area for club members at the front.

CONCEPT DRAWINGS
ARCHITECTURAL PLANS
COLOUR COORDINATION
(Shop Design ::: Kitakyushu)


More images:

Scheme colour board Staff office and shower areas Kitchen area and toilet Shop view from rear Custom designed furniture CAD-assisted architectural plan


(Shop Design ::: Kitakyushu)


• NEXT: Club Le Mond Entranceway >>